Intro

Valentijn kan toch best wel cliché zijn, niet? Daarom willen wij het dit jaar even anders doen, want iedereen wordt toch vrolijk van een extra dosis liefde? Niet enkel je lief, maar ook je grootouders, vrienden, en zelfs collega's kunnen een origineel en liefdevol cadeau goed gebruiken!


Heb je nog geen inspiratie? Geen nood! Kies uit één van onze samengestelde pakketjes, laat weten voor wie het pakket is, en laat een persoonlijk berichtje na. Wij gaan meteen met veel liefde voor je aan de slag en na twee werkdagen ontvangt jouw 'Valentijn' het verrassingspakketje aan de deur!

  • 1. Kies een pakket
  • 2. Laat ons weten wie de bestemmeling is
  • 3. Laat een persoonlijk berichtje na voor bij je pakket
  • 4. Wij doen de rest

mandje vol liefde

Mandje vol liefde

Wie denk jij te kunnen verrassen met dit mandje vol lekkers en een kaartspel? Met andere woorden, wie zou jij graag eens een dikke knuffel geven en met wie zou jij graag eens een rondje kaarten? Verras iemand met dit lekkere cadeau en laat hem/ haar weten dat je al uitkijkt naar dit moment!


€ 19.99

Bestel dit pakket


Dancing valentijn

‘Dancing’ Valentijn

Dé rage waarmee we 2021 gestart zijn, is natuurlijk darten. We vermoeden dat bijna heel België een dartbord gekocht heeft! ;) Ken jij zo iemand? Dan kan je hem/haar vast wel verrassen voor Valentijn met dit leuke en originele cadeau. Voor slechts € 25 geef je niet enkel dartpijlen, maar ook een dobbelset voor de toekomstige pokeravonden, snoepjes en een leuk (valentijns)kaartje erbij!


€ 24.99

Bestel dit pakket


Valentijn met ‘The Queen’s Gambit’!

Het is zondag, een koerier belt aan en je ontvangt een pakketje met een lekkere chocomelk, een schaakbord en snoepjes! Kan het nog beter? Jij kan ervoor zorgen dat dit originele cadeau bij iemand terecht komt op Valentijnsdag! Ken jij iemand die ook even verslaafd is/was aan de serie The Queen’s Gambit? Of wil je gewoon dat hij/zij samen met jou meedoet aan de hype? Dan heb je er meteen een schaakpartner bij, want Supra Bazar brengt dit voor jou graag voor mekaar.


€ 18.99

Bestel dit pakket


Zeg het met bloemen

Een bloemetje, snoep en heerlijke koffie zeggen vaak meer dan genoeg. Wil jij graag je oma of vriendin (of wie dan ook) letterlijk in de bloemetjes zetten en laten verwennen? Dan is dit het ideale cadeau voor hem/haar! Zo laat je hen weten dat je hen mist, of zeg je gewoon met een klein, maar lief gebaar dat je hen graag ziet.


€ 22.99

Bestel dit pakket


Toch op zoek naar iets anders? Hier vind je inspiratie!


Accept Site use cookies