De SupraKaart

suprakaart.png

De SupraKaart is de klantenkaart van Supra Bazar. Ben je nog niet in het bezit van een SupraKaart? Kom dan zeker je GRATIS exemplaar afhalen in jouw Supra Bazar winkel. Het loont de moeite, want met de SupraKaart heb je niets dan voordelen in de vijf Supra Bazar winkels:

Zo geniet je steeds van 10% korting bij aankoop van kledij en schoenen. Ook op heel wat artikelen van onze lederwaren (boekentassen, rugzakken, reiskoffers, trolleys,...) geniet je 10% korting op de SupraKaart. Dat is onder meer het geval bij deze merken: Jeune Premier, Eastpak, Kipling, Dakine, Nomad, Quiksilver, O'Neill, Roxy, Satch,...

Naast lederwaren, kledij en schoenen geniet je bij bepaalde artikelen uit onze huishoudafdeling van 10 tot 20% korting met je SupraKaart. Bijvoorbeeld op alles van Le Creuset (behalve promotieartikelen), maar ook op heel wat artikelen van Staub, Berghoff, Demeyere, Green Pan, Chroma, Point Virgule, WMF,... 

Hoe gaat het in zijn werk? Als je bijvoorbeeld een broek ter waarde van € 100 koopt, zal aan de kassa naar je SupraKaart gevraagd worden. Vervolgens komt er automatisch € 10 tegoed op je SupraKaart. Je ruilt je tegoed in wanneer jij dat wil: je kan het bedrag gebruiken bij een eerstvolgende aankoop of het opsparen. Het bij elkaar gespaarde tegoed is tijdloos en komt niet te vervallen.

Er zijn ook spaaracties met de SupraKaart. Zo kan je tijdens de Sint-periode spaarpunten verzamelen bij de aankoop van speelgoed. Per aankoopschijf van € 25 speelgoed krijg je 25 spaarpunten op je SupraKaart. Heb je 250 punten gespaard? Dan ontvang je automatisch € 5 shoptegoed op je SupraKaart. Net als bij het spaartegoed, komen je spaarpunten niet te vervallen. Je gespaarde punten blijven geldig!

Tenslotte kan je met je SupraKaart deelnemen aan leuke wedstrijden. Hiervoor is het van belang dat je de SupraKaart registreert! Je leest hieronder alles over de registratie.

Registreren?

Het is (nog) niet verplicht, maar we moedigen iedereen aan om zijn/haar SupraKaart te registreren. Pas dan kan je van alle voordelen van de SupraKaart genieten. Registratie duurt echt niet lang en als extra stimulans ontvang je 25 punten extra.

Klik hier om uw SupraKaart registreren.

Alvast veel plezier met je SupraKaart!

Nog vragen? Stuur ons een mailtje: info@suprabazar.be


Accept Site use cookies