Retours en schade

 • Hoe stuur ik één of meerdere artikelen retour?
  • Breng ons eerst op de hoogte van je retour via mail naar shop@suprabazar.be. Je kunt de artikelen daarna (in z'n originele verpakking en zonder gebruikssporen) ofwel binnenbrengen in een Supra Bazar winkel, of (samen met de orderreferentie) terug opsturen. Hiervoor heb je 14 dagen na ontvangst de tijd.

   Indien je dit wenst op te sturen, dan zijn de retourkosten voor de klant. Wanneer we het pakket goed hebben ontvangen, geven we een seintje en storten we het bedrag meteen terug op de rekening waarmee het order werd geplaatst.

   Via deze site kan je voordelig uw pakket terugsturen: www.goedkooppakket.be of www.goedkooppakket.nl

   Het retouradres is:
   Supra Center nv
   Tav Webshop
   Oostlaan 9
   8560 Gullegem
   België

 • Mijn pakket werd geleverd met schade, wat nu?
  • Check steeds de doos wanneer de koerier het pakket overhandigt. Merk je meteen al bij ontvangst van het pakket dat er een gebroken artikel in zit, of dat de doos er niet meer oké uit ziet, weiger het pakket dan meteen aan de deur. De koerier is wettelijk verplicht het pakket opnieuw mee te nemen en terug te sturen naar ons. Op die manier vermijden we retourkosten en kan GLS er niet meer onderuit dat de fout bij hen ligt.

   Was er geen schade te zien (of horen), maar heb je toch een kapot artikel ontvangen? Breng ons meteen na ontvangst hiervan op de hoogte aan de hand van een mail naar shop@suprabazar.be. Hier moet steeds een foto van het beschadigd artikel aan toegevoegd worden.

 • Ik heb een verkeerd of te kort artikel ontvangen, wat nu?
  • Fouten maken is menselijk, waardoor dit helaas ook bij ons eens kan voorvallen. We lossen deze problemen echter graag snel met je op. Contacteer ons, en wij checken de voorraad, het gewicht van het pakket, en of er al dan niet nog een pakketje onderweg is. Indien blijkt dat er inderdaad wat fout is gelopen, dan bieden we meteen een oplossing aan.

Terug naar FAQ


Accept Site use cookies