ps5

Er staat een hele nieuwe generatie geweldige PlayStation®-games voor je klaar.
Geniet van ongelooflijke graphics en ervaar nieuwe PS5™-functies.

Bliksemsnel

Met de kracht van een aangepaste CPU,
GPU en SSD met geïntegreerd I/O-systeem verlegt deze PlayStation-console de grenzen van wat mogelijk is.

Ultrasnelle SSD

Haal alles uit je speelsessies dankzij de ongelooflijk snelle laadtijden van geïnstalleerde PS5™-games.

ps5

PS 5 controller

De DualSense draadloze controller voor PS5 biedt meeslepende haptische feedback, dynamische adaptieve triggers en een geïntegreerde microfoon, en dat allemaal in een iconisch ontwerp.

Haptische feedback

Een dubbele aandrijving vervangt de traditionele trilmotor. Hierdoor krijg je fysieke feedback bij wat je in de game doet en kun je nog dieper in je games duiken. De dynamische vibraties die je in je handen voelt, simuleren omgevingen, terugslag van verschillende wapens en alles daartussenin.

Adaptieve triggers

Ga helemaal op in de game dankzij interactieve weerstand en druk op basis van je in-game uitrusting en omgeving. Voel je fysiek verbonden met wat er op het scherm gebeurt, of je nu op de rem van een raceauto trapt of een boog spant die steeds strakker wordt naarmate je de pijl verder terugtrekt.

Oplaadstation

Klik snel en eenvoudig maximaal twee draadloze DualSense-controllers5 in het oplaadstation. De controllers worden net zo snel opgeladen als wanneer je ze aansluit op je PS5-console. Je houdt dus USB-poorten over zonder dat het laden langzamer gaat.

ps5
headset

PULSE 3D™ draadloze headset

Speel comfortabel met een draadloze headset die speciaal is afgestemd voor 3D-audio op PS5-consoles. Met USB Type-C-oplading en dubbele ruisonderdrukkende microfoons, kun je de party chat laten doorgaan met kristalheldere spraakopname.

headset

PS 5 Media Remote

Van plan om Blu-rays of Netflix te kijken op je PS5? Dan zet je deze Media Remote best op je lijstje. Je favoriete serie terugspoelen of pauzeren is met deze stijlvolle remote een stuk praktischer dan met de PlayStation controller. De Media Remote bevat ook een microfoon zodat je de PS5 ook tijdens het bingewatchen met spraakcommando’s kan bedienen.


ps5

Accept Site use cookies