faq

Altijd en overal studeren met Oxford FLASH 2.0 en SCRIBZEE®.

Je hebt nog nooit zo snel en makkelijk gestudeerd! Met FLASH 2.0 studeer je binnen no time woordjes en begrippen. Super easy! Dankzij de SCRIBZEE® app is het ook nog eens mogelijk de kaarten thuis te laten en te studeren via je telefoon. De SCRIBZEE® Quiz functie maakt studeren een feestje, ontdek het zelf!


Uit onderzoek blijkt dat studenten lesstof 3 tot 6 keer beter onthouden als ze flashcards gebruiken. Heel simpel uitgelegd: flashcards zijn papieren kaartjes waarbij je de vraag op de voorkant schrijft en het antwoord op de achterkant. Omdat je tijdens het maken van je flashcards al bepaalt wat belangrijk is, begin je bij deze stap al met het leren van de lesstof. Dat is nog eens mooi meegenomen!

Zo werkt het. Als je alle flashcards geschreven hebt, schud je de kaartjes en neem je ze één voor één door. Weet je het juiste antwoord, dan leg je de kaartjes op de ‘goed’ stapel, zo niet dan gaat het kaartje op de ‘fout’ stapel. Zo kun je de kaarten die je fout had vaker herhalen en uiteindelijk zullen alle kaartjes op de ‘goed’ stapel terecht moeten komen.

Combineer het beste van twee werelden met Oxford FLASH 2.0. Scan je Oxford flashcards in met de SCRIBZEE® app en studeer altijd en overal! Gebruik de Quiz functie om jezelf te overhoren. Heb je het antwoord goed? Swipe naar rechts. Heb je het antwoord fout? Swipe dan naar links. SCRIBZEE® maakt automatisch mapjes aan per kleur flashcard. Zo heb je alle vakken makkelijk en snel bij elkaar.


Accept Site use cookies