suprakaart.png

SupraKaart?

De SupraKaart is de klantenkaart van Supra Bazar en is gratis te verkrijgen in onze winkels. Klanten die in het bezit zijn van een SupraKaart genieten van 10% korting bij de aankoop van textiel (enkel van toepassing op kledij en schoenen, niet op beddengoed,...). Daarnaast zijn er met de SupraKaart verschillende spaaracties.

Hoe gaat het in zijn werk?

Als u bijvoorbeeld een broek ter waarde van € 50 koopt, zal de winkelbediende bij het afrekenen naar uw SupraKaart vragen. Vervolgens komt er automatisch € 5 tegoed op uw kaart. Dit bedrag kan u gebruiken bij een volgende aankoop.

Er zijn ook geregeld spaaracties met de SupraKaart. Zo kan u bvb. tijdens de Sint-periode spaarpunten verzamelen bij de aankoop van speelgoed. Als u voldoende punten heeft kan u die inwisselen voor een mooi geschenk. De spelregels voor de spaaracties staan telkens in onze folder en op onze website.

Registreren?

Klik hier om uw SupraKaart registreren. Registratie is niet verplicht, maar u ontvangt een extra spaarpunt bij het registreren van uw SupraKaart. Als u zich registreert wordt u bovendien op voorhand ingelicht van toekomstige acties.

Alvast veel plezier met uw SupraKaart!

Nog vragen? Stuur ons een mailtje: info@suprabazar.be


Accept Site use cookies