Levering

 

Naar welke landen verzenden we?

Wij versturen pakketjes naar België en Nederland. In België staat Bpost in voor het afleveren van uw pakket. Voor Nederland werken we samen met GLS. Producten met een groot gewicht en/of volume worden zowel in België als Nederland met GLS verzonden.

 

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

Wij leveren uw online aankopen GRATIS vanaf 50
Dit zowel voor België als Nederland met uitzondering van producten met een groot gewicht en/of volume.

Bij bestellingen onder de € 50 betaal je in België € 5 en in Nederland € 7 als het aankoopbedrag minder dan € 50 is.

Vaak kunnen producten met een groot gewicht en/of volume toch aan huis geleverd worden met de dienst GLS XL.
In België betaal je voor deze service € 25, in Nederland betaal je hiervoor € 35.

Als het mogelijk is om een product mee te geven op deze manier, verschijnt de verzendwijze GLS XL automatisch in je winkelwagen. Zo niet, dan kan het product enkel afgehaald worden.

Uw bestelling ophalen in één van onze 5 winkels is altijd GRATIS. U krijgt een bevestigingsmail van de gekozen winkels als uw bestelling klaarligt voor afhaling.

 

Hoe lang wachten op mijn pakje?

België:

Wanneer u uw bestelling op een werkdag (ma-vr) voor 16 uur plaatst, wordt uw pakje (in de meeste gevallen) de volgende werkdag al aangeboden door Bpost! Dit met uitzondering van het weekend en feestdagen. Op zaterdag en zondag wordt niet geleverd.

Nederland:

Wanneer u uw bestelling op een werkdag (ma-vr) voor 15 uur plaatst, wordt uw pakje (in de meeste gevallen) de volgende werkdag al aangeboden door GLS! Dit met uitzondering van het weekend en feestdagen. Op zaterdag en zondag wordt niet geleverd.

 

Hoe verloopt de levering?

België:

Bij Bpost zijn er 3 leveropties voor het bezorgen van je pakket:

  • Levering thuis of op kantoor
  • Levering in één van de 1.250 Bpost afhaalpunten
  • Levering in de Bpost Pakjesautomaat (7d/7d & 24h/24h beschikbaar)

Indien u koos voor levering thuis of op kantoor en het pakket kon niet afgeleverd worden, laat de postbode een briefje na. Vanaf de volgende dag kan u uw pakket afhalen in het vermelde Postkantoor of Postpunt.

Nederland:

GLS bezorgt uw pakket thuis of op kantoor. Als ze er niet in slagen om het pakket af leveren, volgt er de volgende dag een nieuwe aanbieding. Was ook deze niet succesvol, dan wordt u gecontacteerd.


Accept Site use cookies