Clementoni Baby Interactief Tekenbord

Productinformatie

Beschrijving

Clementoni Baby Interactief Tekenbord

Een gekleurd schoolbord om te leren tekenen en schrijven met originele uittrekbare linialen en stencils, om voorschools schrijven, de handvaardigheid en hand-oogcoördinatie te oefenen.

Het bord is ook een rijk muzikaal activiteitencentrum om naar muziek en een heleboel geluidseffecten te luisteren en kinderen plezier te laten maken. Het eerste educatieve, elektronische schoolbord voor de allerkleinsten.

Een geweldig hulpmiddel om te beginnen met tekenen, dankzij de vele geïntegreerde elementen die de handbewegingen leiden. Behalve muziek, geluiden en lichteffecten die aantrekkelijk zijn voor het kind, zijn er mechanische activiteiten om niet alleen cognitieve aspecten maar ook de fijne motoriek te ontwikkelen. Elke knop, component en activiteit is ontwikkeld om het speelgoed gemakkelijk te hanteren en prettig te maken voor het kind. Aan de zijkanten van het schoolbord zitten elementen die het kind leiden bij de activiteit en het maken van de eerste schrijfbewegingen en reproductie van vormen gemakkelijker maken. Het oog voor details, de studie naar de activiteiten en de gekozen kleuren zijn het resultaat van 100% Italiaanse deskundigheid - een waarborg voor de kwaliteit en veiligheid van het product.
 

Productspecificaties

  • Materiaal: kunststof
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 18 maanden
  • Merk: Clementoni - Baby

Laatst bekeken door jou