Cesar Senior Kip & Rijst 150 g

  • Merk CESAR
  • sku 11847632
  • Referentie 359283

Productinformatie

Beschrijving

Cesar Senior Kip & Rijst 150 g

Met het ouder worden veranderen ook de behoeften van je hond. De CESAR Senior variëteiten zijn speciaal ontwikkeld om in de behoeften van de oudere hond te voorzien. De recepten zijn met liefde bereid, bevatten alle belangrijke voedingsstoffen, vitaminen en mineralen en zijn daarnaast ook heerlijk en licht verteerbaar. Voor een lang en gelukkig leven, kies CESAR Senior!

Voedingsvoorschriften
Een hond van 5 kg heeft 2.5 kuipjes per dag nodig, een hond van 7 kg 3 kuipjes en een hond van 10 kg 4 kuipjes. Het is aanbevolen om een mix van droge en natte voeding te geven. Halveer de aanbevolen hoeveelheden van beide producten. Zorg voor een geleidelijke overgang en pas de hoeveelheden aan de behoeften van uw hond aan.

Samenstelling
Vlees en dierlijke bijproducten (45%, waarvan 4% rund), granen (waarvan 4% gekookte rijst), groenten (waarvan 4% mix van erwtjes en worteltjes), mineralen, plantaardige bijproducten.

Voedingswaarden
Analytische bestanddelen: eiwit 9% -  vetgehalte 5% - ruwe as 2% - ruwe celstof 0.4% - vochtgehalte 82%.
Additieven per kg:
Nutritionele additieven: Vitamine D3 250 IE - watervrij calciumjodaat 0.46 mg - kopersulfaat-pentahydraat 9.8 mg - ijzersulfaat-monohydraat: 12 mg - mangaan-(II)-sulfaat-monohydraat 6.8 mg - zinksulfaat-monohydraat: 89 mg.
Technologische toevoegingen: cassiagom 1625 mg.

Laatst bekeken door jou