Bumba Kiekeboe Spelen

Productinformatie

Beschrijving

Bumba Kiekeboe Spelen

Kleintjes vinden het heerlijk om verstoppertje te spelen, zeker met hun favoriete clowntje Bumba. Zet Bumba onder een tentje en laat je kleintje raden waar hij juist verstopt zit. Bumba geeft hints door te giechelen!

Je kan op 3 manieren met Bumba Kiekeboe spelen:

1. Vanaf 12 maanden:
Zet het Bumba-figuurtje aan en plaats hem onder een tentje. Laat je baby vervolgens het tentje optillen zodat Bumba «Kiekeboe» zegt. Lukt dit goed, plaats dan nog 1 of 2 tentjes erbij.

2. Van 1 tot 2 jaar:
Zet het Bumba-figuurtje aan en plaats hem onder een tentje. Zet een tweede tentje op ongeveer 1 meter van het eerste tentje. Je peuter mag nu proberen al luisterend te bepalen onder welk tentje de giechelende Bumba zit en dat tentje optillen. Lukt dit goed, plaats dan het derde tentje erbij of zet de tentjes dichter bij elkaar.

3. Van 2 tot 4 jaar:
Zet het Bumba-figuurtje aan en plaats hem onder een tentje. Zet een tweede tentje erbij en verwissel de tentjes een aantal keer van plaats. Je peuter mag nu proberen al luisterend te bepalen onder welk tentje de giechelende Bumba zit en dat tentje optillen. Lukt dit goed, plaats dan het derde tentje erbij of zet het geluid van Bumba uit.

Inhoud:
• 1 pratende Bumba
• 3 tentjes
• Spelregels

Werkt op 2 AAA-batterijen (niet inbegrepen).

Laatst bekeken door jou