Boom LED Tuinsteker Garden D'light 89x125 cm - 300 Lights - Warm Wit

  • Merk Luca
  • sku 29176580
  • Referentie 1071980

Productinformatie

Beschrijving

Boom LED Tuinsteker Garden D'Light 89x125 cm - 300 Lights - Warm Wit

Tijdens deze donkere dagen brengt Luca Lighting betoverende lichtdeco voor huis en tuin. Ga creatief aan de slag, de sky is the limit met een ruime keuze in lichtkettingen, clusters, netten, gordijnen en meer, allemaal versierd met aantrekkelijke minilampjes. Als het op sfeer aankomt, is er niets beter dan deze energiezuinige LED-lampen, gemakkelijke aansluitingen en prachtige decoratieve ontwerpen met subtiele twinkelingen. Luca Lighting is gemaakt van topkwaliteit materialen die voldoen aan de strenge regels van de Europese wetgeving voor veiligheid voor veilige en stralende feestdagen.

Deze kerstboom telt 300 LED lampjes die een gezellig, warm wit licht uitstralen. Het frame is gemaakt van zwart metaal, waardoor je in het donker alleen nog maar de lampjes ziet. Je kan de tuinsteker door middel van de twee pinnen in de grond steken, maar deze zijn ook te verwijderen zodat je hem kan ophangen. Verder kan je met de meegeleverde adapter een timer aanzetten en jouw favoriete stand kiezen uit 8 verschillende opties. 
De tuinsteker in de vorm van een kerstboom heeft een afmeting van L89 x H125 cm. Het aansluitsnoer heeft een lengte van 8 meter.

Laatst bekeken door jou