Blokus Shuffle Uno Edition

Productinformatie

Beschrijving

Blokus Shuffle Uno Edition

Het is het klassieke strategiespel Blokus, door elkaar geschud met een wilde nieuwe twist. Blokus Shuffle: UNO edition bevat actiekaarten geïnspireerd op het UNO kaartspel die de zaken op onverwachte manieren door elkaar gooien. Spelers volgen nog steeds de enige regel van Blokus-stukken moeten een ander stuk van dezelfde kleur raken, maar alleen op de hoeken - totdat de speciale stapel actiekaarten met UNO-thema alle regels beginnen te breken! Met kaarten als Overslaan, Omkeren, en Wild, stuur je het spel in gekke nieuwe richtingen! Het zwarte speelbord voor deze speciale editie vormt een opvallend contrast met de kleurrijke Blokus stukken om het spel een geheel nieuwe look te geven. Voor 2 tot 4 spelers van 6 jaar of ouder kan Blokus Shuffle de nieuwe favoriete speluitdaging worden! Een geweldig cadeau voor liefhebbers van strategische spellen. 

  • Blokus spelstrategie ontmoet UNO® kaartspel wendingen met het Blokus Shuffle: UNO Editie bordspel!
  • De enige regel van Blokus geldt nog steeds - stukken moeten minstens één ander stuk van dezelfde kleur op de hoeken raken! Maar het spel wordt WILD wanneer speciale op UNO geïnspireerde actiekaarten in het spel komen en alles veranderen!
  • Blokus Shuffle heeft een zwart speelbord voor een geheel nieuwe look - de levendig gekleurde Blokus stukken steken mooi af tegen de opvallende achtergrond.
  • Maak jezelf klaar voor het gekste spel Blokus dat je ooit gespeeld hebt! Het doel is nog steeds om al je stukken uit te spelen, dus gebruik je op UNO geïnspireerde actiekaarten verstandig om je stukken te plaatsen en het bord te veroveren!
  • Een strategische keuze voor een spelletjesavond met het gezin of met volwassenen en een geweldig cadeau voor liefhebbers van bordspellen en UNO van 6 jaar en ouder.
  • BLOKUS en geassocieerde handelsmerken en trade dress zijn eigendom van SEKKOIA. Blokus is gebaseerd op het originele concept van Bernard Tavitian.

Vanaf 7 jaar
Spelduur: 30 minuten
Aantal spelers: 2-4

Laatst bekeken door jou