Black Rock Portfolio Iphone 12/12 Pro Zwart

Productinformatie

Beschrijving

Black Rock Portfolio Iphone 12/12 Pro Zwart

Gebruik je 2-In-1 Wallet met 3 geïntegreerde vakken voor kaarten en een groter binnenvak voor bankbiljetten. Een van de bijzondere kenmerken van onze beschermhoes is dat je de smartphone niet in de houder hoeft te plaatsen. De binnenkant van de hoes is magnetisch en kan met een eenvoudige aanpassing aan de mobiele telefoon worden bevestigd.
U kunt het beschermhoesje ook in de auto bevestigen aan een magnetische houder of aan een fietsstuur met een magnetische houder. De magnetische achterzijde van de portefeuille biedt dus verschillende mogelijkheden om het gsm-hoesje te bevestigen.

Hoge bescherming 
Het frame van de case is gemaakt van PU - een kunststof die zeer licht en zeer robuust is. In combinatie met PU-leer, dat de hoes een zeer luxe uitstraling geeft, is uw smartphone goed beschermd tegen breken en vallen.

Grote capaciteit 
Uw 2-In-1 Wallet biedt drie kaartvakken voor visitekaartjes of geldkaarten en een binnenvak voor bankbiljetten. Zo heb je altijd de belangrijkste dingen bij je.

Magnetische sluiting 
De Sterke magnetische sluiting voorkomt het verlies van uw mobiele telefoon, pasjes en contant geld. Een sterk magnetisch systeem bevestigt uw telefoonhoesje aan de binnenzijde van de portemonnee.

2-in-1 afneembaar ontwerp 
Door de magnetische achterkant van de case, zijn er verschillende manieren om het te bevestigen aan andere magnetische systemen, zoals uw auto mount of uw fiets mount. Een snelle en eenvoudige snap-on / snap-out portemonnee installatie, maar houdt nog steeds de telefoon veilig.

Laatst bekeken door jou