Bigben Vlogging Kit Tripod 1.6 m met Led Light XL

  • Merk BIGBEN
  • sku 29664177
  • Referentie VLOGKITTRIPXLB

Productinformatie

Beschrijving

Bigben Vlogging Kit Tripod 1.6 m met Led Light XL

Professionele verlichting
Deze ring van licht is ontworpen met 3 helderheidsniveaus om je de beste verlichting te bieden voor elk van uw video's of foto's.
Een gelijkmatige, zachtere en aangepaste verlichting is zeer belangrijk en de kwaliteit van deze ledlamp zal je toelaten om de beste resultaten te bereiken.

Een statief dat zich aanpast aan uw behoeften
In tegenstelling tot korte en statische statieven, heeft dit statief het voordeel dat het verstelbaar is tot 1m60. Ideaal voor bewegende panorama's of opnamen met lange belichting. Dankzij zijn compacte formaat wordt het een onmisbare reisgezel, je ka, het meenemen waar je maar wilt.

360 ° smartphonehouder
Dankzij de universele smartphonehouder, die zich in het midden van de lichtring bevindt, kun je moeiteloos video's opnemen met uw telefoon. Hij is afneembaar en ondersteunt horizontaal en verticaal gebruik. U kunt de hoek van de telefoonklem aanpassen, handiger en flexibeler, met 360 ° rotatie.

Gemakkelijk te gebruiken
Sluit gewoon de LED aan op het statief en plaats uw smartphone in het midden van de lichtring en maak je klaar om uw foto's of video's te maken.

Laatst bekeken door jou