Barbie Skipper Babysitters Feature Baby heeft pipi gedaan

  • Merk BARBIE
  • sku 30348383
  • Referentie GHV86

Productinformatie

Beschrijving

Barbie Skipper Babysitters Feature Baby heeft pipi gedaan

Speel klassieke babysitmomenten na met Barbie Skipper Babysitters Inc.-speelsets die worden geleverd met een babypop, thema-accessoires en een leuke functie om kinderen onder te dompelen in rollenspel!

Deze set benadrukt het voeden en het verschonen van luiers met een kleurveranderingsfunctie op de pop die kinderen keer op keer kunnen herhalen voor wow-momenten en vertelplezier!
Het is gemakkelijk voor jonge kinderen om te spelen: vul eerst haar fles met koud water en geef haar te eten - ze heeft honger! Verwijder vervolgens haar luier en controleer haar billen - ze is onbenullig geworden!

Open de werkende luiertas om spullen te pakken en creëer een schone ruimte om de baby te verschonen, de zijkant gaat open en ligt plat!
Gebruik de doek om de onderkant van de pop schoon te wrijven; extra benodigdheden, zoals doekjes, lotion, een tweede luier en een deken, dragen bij aan het vertelplezier
Vervang haar luier, sluit de tas en ga verder - vergeet de babymuts niet!

Verzamel de Barbie oppaspoppen en speelgoed om de verbeelding te inspireren en nieuwe mogelijkheden te verkennen, want wanneer een meisje met Barbie speelt, ontdekt ze alles wat ze kan worden (elk afzonderlijk verkrijgbaar, afhankelijk van beschikbaarheid)

Laatst bekeken door jou