BACSAC Bloempot 50 l Yucca Groen diameter 40 cm - met Handvaten

  • Merk BACSAC
  • sku 29802537
  • Referentie BP050LY

Productinformatie

Beschrijving

BACSAC Bloempot 50 l Yucca Groen diameter 40 cm - met Handvaten

BACSAC® ronde potten: handige en milieuvriendelijke kweekzakken voor al uw planten
Wat is de belangrijkste functie van een bloempot als het niet is om kweekbare aarde te brengen naar de plaatsen waar die niet meer te vinden is? Bij BACSAC® hebben ze een technisch geavanceerd omhulsel bedacht dat ons overal in de stad toegang geeft tot rijke, vruchtbare aarde: een eerlijk en milieuvriendelijk antwoord op het gebrek aan natuur in onze stedelijke omgevingen.
De ronde bloempot is extreem licht en flexibel, rekent af met de beperkingen van de stad en stelt ons in staat plantenleven te herintroduceren in onze betonnen jungles. BACSAC® design is boven alles gebaseerd op functionaliteit. De ronde bloempotten gebruiken de aarde om hun vorm te behouden. De BACSAC® filosofie is om de natuur te observeren, om de cycli van de seizoenen te voelen, om een diepere relatie met de aarde te onderhouden.
BACSAC® biedt je een andere benadering van de natuur in de stad. Duurzaam en groen, ze zijn meer dan tien jaar bestand tegen buitenomstandigheden en de materialen waarvan ze gemaakt zijn, zijn volledig recycleerbaar.
 

Specificaties

  • Hoogte: 40 cm
  • Diameter: 40 cm

Laatst bekeken door jou