Babymoov Aquani Reisbed-Speeltent Zwembad Marine Gestreept

  • Merk BABYMOOV
  • sku 29236545
  • Referentie A035220

Productinformatie

Beschrijving

Babymoov Aquani Reisbed-Speeltent- Zwembad - Marine gestreept

Aquani van Babymoov is een 3-in-1 anti-uv tentje die in een mum van tijd klaar is voor gebruik. Dit bedtentje is dankzij het pop-up vouwsysteem heel snel open te klappen in de juiste vorm. Een meegeleverde transporttas met een draagriem zorgt ervoor dat je de Aquani van Babymoov makkelijk kan meenemen naar het park, op het strand of gewoon in de tuin.

Veilig buiten spelen in de Aquani
Aquani is een propere speelruimte voor je kindje die voorzien is van een comfortabele matras die geschikt is voor dutjes. Verschillende meegeleverde speeltjes zijn geschikt om je kindje te amuseren. Vervelende insecten worden veilig buiten gehouden dankzij het neerklapbare muskietennet. Het dakje en de bekleding van de Aquani is UV-werend met beschermingsfactor 50+. De onderkant van de Aquani is waterdicht en net daarom kan je het tentje ook omvormen tot eerste plonsbadje voor de baby. Je kan hem met maximaal 75 liter water vullen zodat je kindje bij warm weer van wat verfrissing kan genieten. Hierbij kan je het dakje erop laten voor schaduw of er ook afnemen.

Binnen genieten in de Aquani
De Aquani is een gezellige ruimte voor je kindje waar hij of zij zich geborgen zal voelen. Je kindje zal het fijn vinden om op de zachte matras te kunnen spelen en alle speeltjes bij de hand te hebben. Voor nog meer fun kan je de Aquani vullen met ballen (niet inbegrepen) en zo een eigen ballenbad creëren.

Laatst bekeken door jou