Babyliss ST255E ontkruller Sleek Finish keramische zwavende platen 25 mm

  • Merk Babyliss
  • sku 27214080
  • Referentie ST255E

Productinformatie

Beschrijving

Babyliss ST255E Ontkruller Sleek Finish Keramische Zwavende Platen
 

 

De Sleek Finish 230 Stijltang ST255E van BaByliss heeft een nieuwe, gladde coating. Deze bestaat namelijk uit tourmaline en keramiek. Zo glijdt de stijltang zachter en geleidelijker door je haar. De toevoeging van tourmaline zorgt er ook voor dat de stijltang snel op temperatuur is en hij dit ook blijft. De temperatuur daalt dus niet als je deze door je ‘koude’ en droge haar heen haalt.
 

Keramiek

Keramiek zorgt naast de bescherming van je haar ook voor het goed op temperatuur blijven van de gehele tang. Het verwarmingselement maakt de BaByliss stijltangen warm, maar de keramiek verspreid evenredig de warmte over de gehele stijltang. De tourmaline versterkt dit. Zo wordt je gehele lok overal mooi gekruld.
 

Kies de beste temperatuur voor jouw haar

De stijltang heeft 3 temperatuurinstellingen, van 190-230°C. Probeer de eerste keer je haar te steilen op de laagste temperatuur. Krijg je niet het gewenste resultaat, dan kun je de temperatuur verhogen. Over het algemeen geldt: 180°C voor dun haar en >235°C voor dik haar. Gezien de hoge temperatuurinstelling is deze BaByliss stijltang ook geschikt voor dik haar.
 

Overal bruikbaar

Het snoer is extra lang gemaakt, namelijk 2 meter! Zo heb je alle ruimte tijdens het stylen van je haar.

Met een professionele salonwaardige föhn van BaByliss maak je jouw kapper thuissetje helemaal compleet. Deze stijltang is niet bedoelt als krultang. BaByliss stijltangen zijn van echt professioneel kwaliteit door de nieuw geavanceerde verwarmingselementen.
 

Voordelen voor jou

  •  Tourmaline-keramiek is een zachtere coating voor je haar
  •  Tourmaline-keramiek zorgen voor een snelle en constante opwarming van je stijltang
  •  Extra lang snoer voor meer bewegingsvrijheid

 

Laatst bekeken door jou