Beaba Babycook Duo Grey

  • Merk Beaba
  • sku 24917564
  • Referentie 912464

Productinformatie

Beschrijving

Beaba Babycook Duo Grey

Deze Babycook Plus van Béaba kan ontdooien, verwarmen, pureren en stoomkoken. Baby's maaltijd bereiden was nog nooit zo plezant geweest. Het is makkelijk om met deze Babycook een gehele baby- of kindermaaltijd te bereiden. Doordat deze Babycook een grotere inhoud heeft, namelijk 2 kommen van 1100 ml, kun je gemakkelijk meerdere maaltijden tegelijk maken in 10-20 minuten met behulp van stoom. Niet alleen voor baby- of kindermaaltijden, maar ook de rest van het gezin heeft er profijt van doordat het heel gezond is. Door middel van stoomkoken blijven namelijk de meeste vitamines en mineralen behouden. Je hoeft hierbij geen zout, suiker of andere conserveringsmiddelen toe te voegen.

De Babycook Plus is eenvoudig te bedienen door het 'Easy Clip' openings- en sluitsysteem. Wanneer een maaltijd gereed is wordt dit meteen duidelijk door het automatische licht- en piepsignaal. Ook bevat het een anti-kalk signaal, kommen met maatverdelingen, een temperatuurneutrale zone voor het gemakkelijk openen en een reservoir van roest-vrij staal.

Productspecificaties:

  • Inhoud van 2 x 1100 ml berieden van maaltijden in 10-20 minuten optimaal behoud van vitamines en mineralen licht- en piepsignaal anti-kalk signaal verwijderbaar snoer roestvrij staal reservoir geleverd met: spatel, receptenboekje en pureerdeksel

Laatst bekeken door jou