Baby On The Move Borstvoedingsdoek Deep Blue

Productinformatie

Beschrijving

Baby on the Move Borstvoedingsdoek Deep Blue

De Baby on the Move borstvoedingsdoek is handig om overal te kunnen voeden. De borstvoedingsdoek is gemaakt van 100% handgeplukt Peruviaans pimakatoen, met bijzonder lange katoenvezels. Daardoor zijn onze borstvoedingsdoeken duurzaam, ademend, hypoallergeen en voelen ze heerlijk zacht aan. Precies de kwaliteit die we onze kleintjes willen bieden!

De borstvoedingsdoek heeft een voorgevormde open halslijn en vormt zo een gezellige, rustige cocon voor jouw kleintje. Perfect voor baby’s die anders snel zijn afgeleid! Op deze manier houd je ook oogcontact met je kleintje en kan je gemakkelijk zien of je baby nog goed aanligt. Het verstelbare lint in de nek houdt de doek stevig op zijn plaats en biedt mama extra bewegingsvrijheid en privacy.

De nursing cover kan ook worden gebruikt om discreet af te kolven of om de baby tijdens de flesvoeding af te schermen van afleiding.

De nursing cover wordt geleverd met een handig waszakje en een bijpassend transportzakje, zodat je jouw Baby on the Move borstvoedingsdoek eenvoudig mee kan nemen!
 

Productspecificaties:

  • Afmetingen: Breedte: 86cm – Hoogte: 62cm
  • Gewicht borstvoedingsdoek: ~75g
  • Totaal gewicht verpakking: ~200g
  • Materiaal: 100% Pima katoen (geweven)
  • Was instructies: 30 ̊C, drogen op een zacht programma en strijken op medium temperatuur.

Laatst bekeken door jou