Baby Nurse Groot Poppen Speelcenter opvouwbaar op wielen, zonder pop, 23 acc

  • Merk Smoby
  • sku 30228054
  • Referentie 220376

Productinformatie

Beschrijving

Baby Nurse Speelcenter

Met het Baby Nurse speelcenterl van Smoby heb je alles in huis om goed voor je pop te zorgen. Eten geven, in bad stoppen, verzorgen én laten slapen: hiermee kan je het allemaal!

Je pop heeft honger! Zet haar in het eetstoeltje en geef haar een lekker fruitpapje of een flesje melk. Je kan haar ook lekkere patatjes klaarmaken in de kookpot die je nadien schoonspoelt in de wasbak. Een koekje als dessert? Die vind je in het rekje onder de wasbak. Je kan ook een lekker groentepapje opwarmen in de microgolf.

Daarna is je kleine schat aan een badje toe. Op het tafeltje staan alle productjes bij elkaar die je hiervoor nodig hebt. Handig: doe je pop z'n luier uit op de verzorgingstafel.

Klaar met spetteren in bad? Haal het badje eruit en giet het water weg. Doe je pop dan haar pyjama aan om een dutje te doen in het bedje. De mobiel boven het bedje maakt haar sowieso rustig. Slaapwel!

Gedaan met spelen? Plooi de eetstoel en de slaapkamer dan naar het badje toe, zo neemt het meteen heel wat minder plaats in.

Met 19 accessoires. L 149 x D 71 x H 71 cm.

Geschikt voor poppen tot 42 cm.
Poppen niet inbegrepen.

Bekijk ook het andere Baby Nurse Speelcenter

Laatst bekeken door jou