American Tourister Valies Aerostep 67 Spinner - Black

Productinformatie

Beschrijving

American Tourister Valies Aerostep 67 Spinner - Black

Is deze American Tourister Aerostep jouw nieuwe koffer? Deze koffer is groot genoeg om al jouw bagage in op te bergen. Op de luchthaven check je de koffer veilig in zodat deze op je eindbestemming weer netjes van de bagageband af rolt. Op deze harde koffer van American Tourister wordt 3 jaar garantie gegeven. Het materiaal van de koffer is polypropyleen en in de koffer kun je 72.5 liter kwijt. Deze American Tourister koffer is voorzien van 4 wielen en wordt daarom ook wel een spinner koffer genoemd. Ten opzichte van een koffer met 2 wielen is een spinner koffer wendbaarder en kun je deze rechtop laten staan tijdens het vervoeren.

Reis van 1 á 2 weken? Dan is dit de perfecte koffer
Met een inhoud van 72.5 liter is deze American Tourister koffer de perfecte koffer voor een vakantie of trip van ongeveer 1 tot 2 weken.

Uitbreidbare koffer
Deze koffer van American Tourister is uitbreidbaar en hiermee verhoog je het reiscomfort. Met een rits creëer je eenvoudig extra kofferruimte als je dat nodig hebt. Ideaal voor de terugreis, als je cadeaus, souvenirs of andere aankopen wilt meenemen.

Een harde koffer biedt maximale bescherming
Ga je vliegen? Ons advies is dan om te kiezen voor een harde koffer. Wanneer je met het vliegtuig reist heb je zelf niet altijd invloed hoe er met je koffer wordt omgegaan. Ben je zuinig op je bagage dan is een harde koffer wel een must. De koffers zijn stevig en je (waardevolle) spullen zijn goed beschermd. Daarnaast is een harde koffer ook beter bestand tegen regen en vocht dan een zachte koffer.

Polypropyleen: Solide & stevig
Polypropyleen is oersterk, maar niet het allerlichtste materiaal. Vind je stevigheid belangrijker dan het gewicht en worden lichtere materialen zoals polycarbonaat en Curv te prijzig? Deze American Tourister koffer is dan een uitstekende keuze.

De voordelen van een TSA slot
Een TSA slot heeft veel voordelen. In Amerika is een TSA slot verplicht, dus je bent voorbereid op toekomstige reizen naar Amerika. Daarnaast blijft je koffer onbeschadigd wanneer deze opengemaakt wordt door douane of security. Ons advies is, gebruik een TSA slot om onnodige narigheid te voorkomen.

Voorzien van handige inpakriemen & interne verdeler
Omdat deze American Tourister koffer is voorzien van inpakriemen, blijft je bagage goed op z'n plaats zitten tijdens je reis. Op plaats van bestemming tref je je bagage net zo aan zoals jij het ingepakt hebt. Met de interne verdeler kun je je koffer als het ware opsplitsen in 2 delen, zodat je je bagage kunt structureren.

Laatst bekeken door jou