Ambre Solaire Zonnecreme Ocean SPF30 UV protect - 200 ml

Productinformatie

Beschrijving

Ambre Solaire Zonnecreme Ocean SPF30 UV protect - 200 ml

Geniet veiliger van de zon met Ambre Solaire. Zonnebrand van Ambre Solaire is toegewijd jouw huid te beschermen met respect voor de oceaan en zeeleven.

Deze zonnebrandmelk biedt met SPF30 een breed spectrum aan UVA- en UVB-bescherming om directe verbranding door de zon en langdurige huidbeschadiging te helpen voorkomen. Deze zonnebrand plakt niet, is waterresistent en is geschikt voor zowel gezicht als lichaam.

De formule van deze zonnebrandmelk heeft een basis die 80% biologisch afbreekbaar is. Deze formule is getest in omstandigheden van het zeeleven, waaruit blijkt dat het een minimale impact heeft op het zeemilieu. Deze zonbescherming is ook duurzaam op een ander vlak, de fles is namelijk gemaakt van 100% gerecycled plastic en is in zijn geheel recyclebaar.

  • Fles gemaakt van 100% gerecycled plastic
  • Meer respect voor zeeleven met een 80% biologisch afbreekbare formule
  • Waterresistente zonnebrand die de huid hydrateert
  • Biedt hoge SPF30+ bescherming tegen UVA en UVB straling
  • Zonnebrand met extreme weerstand door Netlock Technology
     

Gebruik

Breng vlak voor blootstelling aan de zon een royale laag zonnebrandcrème aan en masseer dit goed in de huid zodat deze overal goed in de huid kan trekken. Onvoldoende product aanbrengen betekent dat het beschermingsniveau vermindert.

Vermijd blootstelling aan de zon tijdens de warmste uren van de dag. Frequent opnieuw aanbrengen om de bescherming te behouden, vooral na het zwemmen, transpireren of afdrogen. Vermijd de oogcontouren. Bij contact met de ogen, onmiddellijk en grondig uitspoelen. Overmatige blootstelling aan de zon is gevaarlijk. Blijf niet te lang in de zon, ook al gebruikt u een zonnebrandproduct, deze biedt géén 100% bescherming. Het dragen van een hoofddeksel, T-shirt en zonnebril wordt zeer aanbevolen. Houd baby's en jonge kinderen uit de directe zon. Vermijd contact met textiel.

Garnier staat voor gezonde schoonheid die mensen bij elkaar brengt. Al sinds 1904 biedt Garnier effectieve en innovatieve schoonheidsproducten met een oorsprong uit de natuur die zijn ontwikkeld op basis van uitgebreide expertise op het gebied van een gezond uitziende huid en haar.

Laatst bekeken door jou