Aerocover Afdekhoes voor Tuinset 260x150x85cm - Ademende Stof

  • Merk Aerocover
  • sku 28708263
  • Referentie 7993

Productinformatie

Beschrijving

Aerocover Afdekhoes voor Tuinset 260x150x85cm - Ademende Stof

Bescherm je tuinset optimaal met de Aerocover tuinsethoes 260x150 cm. De tuinsethoes is gemaakt van ripstop polyester, dit materiaal is erg stevig en beschermt uw tuinset tegen UV stralen en weersinvloeden. Door middel van het rijgkoord wat aan de onderkant van de hoes is gemaakt blijft deze mooi op zijn plaats zitten. 

Voordelen Aerocover tuinsethoes 260 

Met de Aerocover tuinsethoes geniet u nog langer van uw tuinset. De hoes is namelijk waterdicht en gaat door het ademende membraam condens en schimmelvorming tegen. De hoes is geschikt voor tuinsets met een tuintafel van 260 cm. of kleiner. Het ripstop polyester is voorzien van kleine vierkantjes, mocht er een gat in komen dan kan deze niet verder uitscheuren. Aan de onderkant is een rijgkoord gemaakt. Dit zorgt ervoor dat de hoes mooi blijft zitten en uw tuinset de juiste bescherming heeft.

Het is van belang om te zorgen dat de hoes het tafelblad niet raakt, dit om vlekvorming tegen te gaan. Als er namelijk water op de hoes staat en deze ligt dan plat op het tafelblad kunt u zich voorstellen dat het tafelblad is afgesloten en dus niet meer kan ademen, als dit het geval is ontstaan er vlekken. Aerocover heeft hiervoor een steunset ontwerpen zodat dit eenvoudig te bewerkstelligen is. Kortom op zoek naar een goede beschermhoes voor jouw tuinset, dan is de Aerocover tuinsethoes wat je zoekt.

Laatst bekeken door jou