ACSI Campinggids Zuid-Europa 2022 + App

  • Merk ACSI
  • sku 29686223
  • Referentie 978-94-93182-24-0

Productinformatie

Beschrijving

ACSI Campinggids Zuid-Europa 2022 + App

Het meest complete campingoverzicht rond de Middellandse Zee!

Van de Spaanse Costa’s tot de Adriatische kust en van de Côte d’Azur tot Sardinië. Rond de Middellandse Zee vindt u veel schitterende vakantiebestemmingen. En prachtige campings! Die campings staan allemaal in de ACSI Campinggids Zuid-Europa. Hierin vindt u alles over maar liefst 2.125 campings in Portugal, Spanje, Andorra, Frankrijk (Languedoc-Roussillon, Provence-Alpes/Côte d'Azur, Rivièra-Côte d'Azur, Corsica), Italië, Slovenië, Kroatië, Bosnië-Herzegovina en Griekenland.

Heel handig tijdens de voorbereiding op uw kampeervakantie en ook ideaal voor onderweg. Want waar u ook heen wilt, met dit overzicht heeft u alle informatie altijd bij de hand. Alle campings in deze gids worden jaarlijks door onze medewerkers gecontroleerd op ruim 200 voorzieningen. Dat zorgt voor complete én betrouwbare informatie waarmee u zorgeloos op pad kunt!

 

Zoek en boek met de ACSI Campings Europa-app

Bij dit product ontvangt u toegang tot de campinginformatie uit de vier Zuid-Europese landenpakketten in de handige ACSI Campings Europa-app (t.w.v. € 8,96)*. Bij uw gids zit een voucher waarop u een code vindt om de pakketten te ontgrendelen. Zo heeft u alle Zuid-Europese campings dus ook altijd bij de hand op uw smartphone of tablet. Dankzij handige filters is een overnachtingsplek heel snel gevonden en op steeds meer campings kunt u via de app direct uw plek reserveren. Door de gratis updates, inclusief wijzigingen en nieuwe campingbeoordelingen, blijft de app altijd actueel. En heeft u de informatie gedownload? Dan kunt u de app ook offline gebruiken. Ideaal voor onderweg!

 

Bij aanschaf van de ACSI Campinggids Zuid-Europa + app ontvangt u:

  • ACSI Campinggids Zuid-Europa 2022
  • Kaart met doorreiscampings
  • CampingCard ACSI-kortingskaart 2022 (t.w.v. € 17,95)**
  • Toegang tot de vier landenpakketten met Zuid-Europese campings in de ACSI Campings Europa-app (t.w.v. € 8,96)

 

 

* Geschikt voor smartphone en tablet (Android 5 en hoger, iOS 10 en hoger). De informatie in de app is tot 1 januari 2023 te raadplegen.

** Met de CampingCard ACSI-kortingskaart overnacht u in het laagseizoen tegen een vast en voordelig tarief (12, 14, 16, 18, 20 of 22 euro per nacht) op meer dan 3.000 campings in Europa. U hoeft hiervoor enkel uw gegevens in te vullen op de kortingskaart en deze te tonen bij de receptie van de camping. In de ACSI Campinggids Zuid-Europa wordt middels een symbooltje aangegeven welke campings de CampingCard ACSI-kortingskaart accepteren. Voor meer informatie over CampingCard ACSI en voor de exacte acceptatiedata per camping kunt u kijken op CampingCard.com.

Laatst bekeken door jou