Loctite Super Glue Professioneel 20 g Cyanoacrylaatlijm Lijmt Alles in Seconde

  • Merk Loctite
  • sku 13546966
  • Referentie LO2642435

Productinformatie

Beschrijving

Super Glue Professioneel - 20 gram - Loctitecyanoacrylaatlijm - Lijmt Alles In Seconde

Een zeer sterke, snelle industriële lijm op basis van cyanoacrylaat, met smalle tuit voor een nauwkeurige dosering. Kan gebruikt worden voor grote en kleine oppervlakken. Zorgt voor een sterke hechting bij snelle reparaties en bij dagelijks gebruik. Heeft een zeer hoge vorst- en hitte bestendigheid! Oplosmiddel en isocyanaten vrij! Inhoud 20 gram.

Toepassingen:

  • Lijmt diverse materialen zoals de meeste kunststoffen, ABS, EPDM, PVC, rubber, metaal, hout, leer, porselein en kurk. Niet gebruiken voor stoffen zoals bijvoorbeeld: katoen, linnen, nylon etc! Wordt gebruikt voor: Voertuig- en scheepsbouw, schoenreparatie, sierraden, hobby, speelgoed, zeilmakerij, modelbouw, springkussens en nog veel meer doeleinden.

Verwerking:

  • Temperatuur omstandigheden tijdens de verwerking moeten tussen de +15 ℃ en +25 ℃ liggen voor een optimaal resultaat.
  • Voorbehandeling oppervlak:
  • De te verlijmen oppervlakken moeten schoon, droog en vetvrij zijn. Om te ontvetten het oppervlak met verdunde ammoniak behandelen en na spoelen met water. Dan goed droogmaken! Indien het oppervlak van metaal is, het oppervlak met een schuurpapiertje met een fijne korrel voorbehandelen en daarna goed reinigen en ontvetten.

Gebruiksaanwijzing:

  • Er wordt aangeraden om met handschoenen te werken. LET OP! Geen stoffen handschoenen gebruiken i.v.m. brandwonden gevaar. Gebruik handschoenen van PPE en latex om je handen te beschermen. De lijm dun en enkelzijdig aanbrengen. Gebruik niet teveel lijm om vertraging van de uitharding te voorkomen. De delen samenbrengen en positioneren, hierna gedurende een korte tijd (4-30 sec.) stevig aandrukken, afhankelijk van het soort materiaal. Zo verdeelt de lijm zich egaal over de oppervlakken. De verwerkingstijd bij rubber en metaal ligt hoger. Blootstelling aan de lucht heeft geen directe invloed op het product, hierdoor hoeft de fles niet direct te worden afgesloten.

 

Laatst bekeken door jou