Nesling hoekelement pergola kit 2 stuks Met schroeven

  • Merk Nesling
  • sku 18913125
  • Referentie N300-1

Productinformatie

Beschrijving

Met het Nesling hoekelement is het eenvoudig een mooie verbinding te maken tussen de liggers en de staanders. Aan de buitenkant van de pergola is niets te zien van het hoekelement. De Pergola kit hoekelement is geschikt voor palen van minimaal 9 x 9 cm tot maximaal 12 x12 cm.

Nesling heeft 3 pergola’s ontwikkeld: “Pergola Stand Alone”, “Pergola Wall 1” en “Pergola Wall 2”. Middels de pergola kits kan je zelf eenvoudig de pergola bouwen. In de verpakking van de kits zit een bouwplan en een houtlijst bijgesloten om 1 van onderstaande pergola’s te kunnen bouwen. Door middel van de houtlijst stel je zelf zijn houtpakket samen op basis van de gekozen maat van het Nesling Coolfit Harmonicadoek.

Nesling Pergola Stand alone 
De verbindingen van deze vrijstaande pergola worden gemaakt met de Nesling hoekelementen. De schoren zorgen voor extra stevigheid. Bij plaatsing op een vlonder of harde ondergrond kan gebruik worden gemaakt van de Nesling vloerelementen.

Nesling Pergola Wall 1
Met het Nesling muurelement wordt de pergola aan 1 kant tegen de muur bevestigd. De hoeken worden verbonden met de Nesling hoekelementen.

Nesling Pergola Wall 2 
Bij deze pergola loopt de uitval van het Harmonicadoek van links naar rechts of vice versa. Indien er gebruikt wordt gemaakt van een harmonicadoek met uitval groter dan 4 meter kan de pergola worden verlengd door gebruik te maken van het Nesling verlengingelement

Verpakt per 2 stuks, inclusief 16x schroeven, 12x houtdraai bouten, 12x doppen, 12x ringen, bouwplan en houtlijst.

 

Laatst bekeken door jou