In prijs verlaagd! Philips Stoomstrijkijzer GC9640/60 Perfect Care Elite Expand

Philips Stoomstrijkijzer GC9640/60 Perfect Care Elite

Philips

26579164

Nieuw

€ 299,98

incl. BTW

€ 329,98 incl. BTW

-€ 30,00

Inclusief € 0,05 Voor eco belasting
(niet beïnvloed door de korting)

tick.png  Voor 15u00 besteld (BE én NL), volgende
        werkdag in huis

tick.png  Gratis verzending vanaf € 50*
        *(uitgezonderd artikelen met groot volume)

tick.png  Altijd gratis afhalen in één van onze 5
        winkels

tick.png  Klantenservice: ma-za 9u00-18u00
        +32 (0)56 43 97 70

tick.png  Veilig betalen

GC9646/60

Philips - Stoomstrijkijzer - Perfect Care Elite

Perfect Care-Elite Silence is het beste strijkijzer met stoomgenerator van Philips met Silent Steam-technologie: geluidsarm, maar toch zeer krachtig. Strijk alles van jeans tot zijde zonder temperatuurinstelling.
Gegarandeerd geen schroeiplekken op alle strijkbare kleding. Extreem langdurige stoomprestaties: de exclusieve en goed bereikbare Easy De-Calc-functie van Philips is ideaal om de gevolgen van hard water tegen te gaan en verlengt de levensduur van de stoomgenerator. Uw strijkijzer geeft middels een lampje en een geluid aan wanneer het apparaat moet worden gereinigd.
Open de Easy De-Calc-knop wanneer het apparaat is afgekoeld en vang het vuile water met kalk op in een kop.
Met de ECO-modus, waardoor er minder stoom wordt gegenereerd, kunt u energie besparen zonder dat dit ten koste gaat van het strijkresultaat.
Voor sneller strijken schakelt u naar de Turbo-modus. Die genereert meer stoom. Het strijkijzer van de stoomgenerator heeft een ideaal gewicht: het is verbluffend licht en aangenaam in gebruik.

Het glijdt moeiteloos over uw kledingstukken, verwijdert de hardnekkigste kreuken in een mum van tijd en vermindert de druk op uw pols. Het maakt ook verticaal stomen zeer eenvoudig en effectief.
U kunt nu eenvoudig en efficiënt verticaal kreuken verwijderen uit kwetsbare kledingstukken, zoals jasjes, jurken en zelfs moeilijk te strijken kledingstukken met stukjes metaal, decoraties, knoppen, etc.
De innovatieve OptimalTEMP-technologie van Philips garandeert dat alle strijkbare stoffen kunnen worden gestreken zonder dat er schroeiplekken ontstaan. Tijdens het strijken hoeft u dus niet uw strijkijzer terug op het basisstation te zetten.
U kunt de hete zoolplaat op de kleding of de katoenen strijkplankhoes laten staan zonder extra accessoire. Uw kleding beschadigt niet en de strjikplankhoes ook niet. Dit maakt het strijken makkelijker en het vergt minder inspanning van uw polsen. 
Om energie te besparen schakelt de functie Automatische uitschakeling het apparaat automatisch uit wanneer het een paar minuten niet is gebruikt.

Specificaties

  • Merk: Philips
  • Kleur: wit
  • Type: stoomgenerator 
Accept Site use cookies