Salta Excellent Ground Trampoline 213 x 305 cm Zwart Expand

Salta Excellent Ground Trampoline 213 x 305 cm Zwart

Salta

25390591

Nieuw

Prijs inclusief leveringskosten - Levertermijn 3 tot 4 werkdagen

Meer details

€ 399,00

incl. BTW

tick.png  Voor 15u00 besteld (BE én NL), volgende
        werkdag in huis

tick.png  Gratis verzending vanaf € 50*
        *(uitgezonderd artikelen met groot volume)

tick.png  Altijd gratis afhalen in één van onze 5
        winkels

tick.png  Klantenservice: ma-za 9u00-18u00
        +32 (0)56 43 97 70

tick.png  Veilig betalen

548A

Salta Excellent Ground trampoline 213 x 305 cm - zwart

Met deze zwarte Excellent Ground trampoline (2,13 x 3,05 m) van Salta is iedereen blij: de kinderen springen veilig trampoline en jij behoudt je fraaie tuin.

Zoals de naam Salta Excellent Ground al zegt, is deze trampoline gemaakt met materialen van degelijke kwaliteit. Ze is zo ontwikkeld dat het ingraven ervan beperkt blijft: de korte pootjes van de trampoline blijven buiten de kuil staan waardoor het te graven oppervlak in je tuin minimaal is. Zo komt deze Excellent Ground trampoline, eenmaal geïnstalleerd en verankerd, slechts 25 cm boven de grond uit. Hierdoor is ze niet alleen veilig en makkelijk toegankelijk voor je kinderen, maar kan je ze ook op een onopvallende manier integreren in jouw tuin. Het ventilatiesysteem in de rand van de trampoline zorgt dan weer voor een optimale luchtstroom waardoor het aangenaam springen is op deze inbouwtrampoline. Dankzij de stevigheid van de springmat bedraagt het maximum draagvermogen van deze trampoline 150 kg.

Kleur: zwart

De trampoline wordt rechtstreeks door Salta geleverd. U krijgt een e-mail van hun transporteur met track & trace gegevens. De levertermijn is 3 tot 4 werkdagen. De leveringen gebeuren van maandag tot vrijdag. Levering tot aan de deur (gelijkvloers).

Accept Site use cookies