Zeeslag Expand

Zeeslag

Hasbro

003107

Nieuw

Dit product is nu niet op voorraad

€ 11,98

incl. BTW

tick.png  Voor 15u00 besteld (BE én NL), volgende
        werkdag in huis

tick.png  Gratis verzending vanaf € 50*
        *(uitgezonderd artikelen met groot volume)

tick.png  Altijd gratis afhalen in één van onze 5
        winkels

tick.png  Klantenservice: ma-za 9u00-18u00
        +32 (0)56 43 97 70

tick.png  Veilig betalen

B1817

Zeeslag! Breng de vijf schepen van je tegenstander tot zinken voordat hij jou schepen naar de bodem van de oceaan kan sturen.

Zoek, vuur en win dit briljante en bekende Zeeslag spel. Beide spelers plaatsen hun 4 schepen op hun eigen oceaanraster. Het verticale doelwitraster zorgt dat je elkaars schepen niet kan zien. Blijf om de beurt “vuren” en markeer je treffers met de rode pinnetjes. Gebruik de witte pinnetjes om te weten waar je schot miste, zodat je nadien geen schoten verspilt. Als je logisch denkt en af en toe wat risico neemt, breng je de vijandelijke schepen wel tot zinken – maar doe het snel, want de vijand probeert hetzelfde met jouw vloot te doen. Plan je strategie en leid je troepen naar de overwinning!

Elke speler heeft vier verschillende schepen: vliegdekschip, slagschip, onderzeeër en patrouilleboot. Als je aan de beurt bent, kies je een plek op je doelwit-raster en je zegt de coördinaten (de letter en het cijfer). Wanneer je een schot noemt, moet je tegenstander je vertellen of het een voltreffer was of niet.

Vanaf 7 jaar
Spelduur: 30 minuten
Aantal spelers: 2-2

Accept Site use cookies