Ravensburger Science X - Kristallen Kweken + Edelstenen Expand

Ravensburger Science X - Kristallen Kweken + Edelstenen

Ravensburger

15200329

Nieuw

€ 33,98

incl. BTW

tick.png  Voor 15u00 besteld (BE én NL), volgende
        werkdag in huis

tick.png  Gratis verzending vanaf € 50*
        *(uitgezonderd artikelen met groot volume)

tick.png  Altijd gratis afhalen in één van onze 5
        winkels

tick.png  Klantenservice: ma-za 9u00-18u00
        +32 (0)56 43 97 70

tick.png  Veilig betalen

18.891

Ravensburger Science X - Kristallen Kweken en Edelstenen

In deze koffer vind je niet alleen boeiende informatie over edelstenen en kristallen, maar ook écht alles om je eigen kristallen te kweken mét succesgarantie. Uitleg, begeleiding en uitgebreide info over het ontstaan van mineralen, kristallen en edelstenen.

Met de spannende experimenten uit de serie ScienceX® van Ravensburger gaat voor de jonge onderzoeker een wereld open. Fascinerende fenomenen worden onder de loep genomen en met behulp van de kennis uit de natuurwetenschap op een aantrekkelijke manier duidelijk gemaakt met ScienceX maxi: Kristallen kweken en edelstenen. ScienceX® van Ravensburger biedt spannende en educatieve experimenten vanaf 8 jaar.

Inhoud: Vergrootglas, Maatbeker, Plastic vergaarbak, Draad, Edelstenen (pyriet, rotskristal, kwartsroos, agaat, oranje calciet, hematiet, sodaliet, jasper, amethist), Talk, Poeders voor het kweken van kristallen, Beschermingsbril, Houten spatel, Kleine stenen plaat, Rol was, Kleurtabletten, Plaasterpoeder, Vormen voor geodes; diamanten en fizz

Vanaf 10 jaar

Accept Site use cookies