Shimmer & Shine Teenie Genie Verrassingsfles Expand

Shimmer & Shine Teenie Genie Verrassingsfles

SHIMMER & SHINE

24778309

Nieuw

Opgelet: prijs per stuk!

Meer details

€ 3,98

incl. BTW

tick.png  Voor 15u00 besteld (BE én NL), volgende
        werkdag in huis

tick.png  Gratis verzending vanaf € 50*
        *(uitgezonderd artikelen met groot volume)

tick.png  Altijd gratis afhalen in één van onze 5
        winkels

tick.png  Klantenservice: ma-za 9u00-18u00
        +32 (0)56 43 97 70

tick.png  Veilig betalen

DTK47

De dag van uw kleine geestje kan niet meer stuk met een Teenie Genie Verrassingsfles! In deze piepkleine magische fles zit een mysterieus geestje verstopt! De fles is voorzien van een handige clip zodat kinderen hem overal mee naartoe kunnen nemen! Je kunt meer dan 130 geestjes verzamelen met leuke thema's zoals: dansfeest, muziekfestijn, dromerige geestjes, spetterende geestjes, magische markt en meer! En vergeet ook de ""zwevende"" Teenie Genies niet! Deze speciale geestjes zijn neergezet op hun haar zodat het lijkt of ze zweven. Ze zijn ook geschikt voor de Zwevende Geestjespaleis speelset! Zie hoe ze op magische wijze van de woonkamer naar de spiegelkamer zweven. Dit is pure magie! 

Je kunt meer dan 130 geestjes verzamelen met leuke thema's zoals: dansfeest, muziekfestijn, dromerige geestjes, spetterende geestjes en magische markt! ​

Vanaf 3 jaar

Prijs per stuk: geef je voorkeur door in het betaalproces bij Stap 3 (ADRES) - contacteer ons gerust voor actuele voorraad van verschillende uitvoeringen!

Accept Site use cookies