Puzzels

Puzzels

Er zijn 439 producten

Breinbrekers voor de meer ervaren spelers tot puzzels van 12 stuks voor de allerkleinsten. In ons aanbod vind je originele & populaire legpuzzels, houten- of 3D puzzels. Eerder op zoek naar een bepaald merk? We hebben een ruime voorraad van oa. Ravensburger tot Clementoni. De JVH (Jan Van Haasteren) puzzels en de Wasgij? puzzels van Jumbo kan je...

Breinbrekers voor de meer ervaren spelers tot puzzels van 12 stuks voor de allerkleinsten. In ons aanbod vind je originele & populaire legpuzzels, houten- of 3D puzzels. Eerder op zoek naar een bepaald merk? We hebben een ruime voorraad van oa. Ravensburger tot Clementoni. De JVH (Jan Van Haasteren) puzzels en de Wasgij? puzzels van Jumbo kan je hier terugvinden. Geniet nu van de 1+1 GRATIS actie op alle JVH & Wasgij? puzzels!

Bij Supra Bazar kan je alle speelgoed online kopen of in één van onze winkels, die ook open zijn op zondagvoormiddag.

Koop je speelgoed online voor 15 uur en de volgende werkdag wordt uw bestelling gratis geleverd (vanaf € 50) in België én Nederland. Een online bestelling laten klaarzetten in één van onze winkels en zelf afhalen is altijd kosteloos!

Minder
Meer
1 van 439 aan het bekijken
Accept Site use cookies