WD40 200ml Expand

WD40 200ml

WD40

238666

Nieuw

Dit product is nu niet op voorraad

€ 3,98

incl. BTW

tick.png  Voor 15u00 besteld (BE én NL), volgende
        werkdag in huis

tick.png  Gratis verzending vanaf € 50*
        *(uitgezonderd artikelen met groot volume)

tick.png  Altijd gratis afhalen in één van onze 5
        winkels

tick.png  Klantenservice: ma-za 9u00-18u00
        +32 (0)56 43 97 70

tick.png  Veilig betalen

31302

Wanneer het piept, kraakt, vastzit of roest dan moet je WD-40 gebruiken!

Gebruik:

WD-40 betekent voor u vijf producten in één, want WD-40 is te gebruiken als:

  • roestverwijderaar
  • smeermiddel
  • contactspray
  • reiniger
  • corrosiepreventiespray

WD-40 kan gebruikt worden voor alle metalen en plastieken.  Op verven, plastiek, stoffen, leder... en de meest gebruikelijke materies.

WD-40 coaguleert niet en bevriest niet.  Het belet de aankleving van ijs en vergemakkelijkt de verwijdering ervan.

WD-40 heeft zeer goede di-elektrische eigenschappen en kan gebruikt worden voor toestellen onder hoogspanning (maar dan wel altijd in een ontkoppelde positie ... ).

WD-40 verwijdert onmiddellijk elk spoor van koolstof op isolatiemateriaal.  Bij normale opslagomstandigheden zijn de behandelde metalen gedurende lange periodes beschermd tegen condensatie en corrosie.

Eigenschappen:

Anti-corosief

De moleculaire film gevormd door WD-40 verzekert een bescherming tegen het water, de vochtigheid en hun corrosieve gevolgen.  WD-40 schakelt ook lichte roestplekken en elektrolyse verschijnselen uit (vingerafdrukken op glanzend of gepolierd metaal verdwijnen).  Het is onnodig WD-40 te verwijderen bij het overschakelen van het ene fabricagestadium naar het andere, alleen wanneer geschilderd moet worden zal men best vooraf reinigen of ontvetten.

Ontklemmend

Dankzij het snel indringingseffect (20 x sneller dan andere ontklemmingsmiddelen), ontklemt WD-40 sterk gecorrodeerde stukken, bouten, controleborden, schakelaars, enz.

Smerend

Alhoewel WD-40 niet als een specifiek smeermiddel mag beschouwd worden, wordt het veelvuldig gebruikt om kleine mechanismen evenals elektrische en elektronische apparaten te smeren.  WD-40 is van primordiaal belang voor het smeren van mechanismen die geen gewoon smeermiddel dulden om reden van gevaar voor vlekken of voor beschadiging tijdens hun werking.  Verstuiving wordt aangeraden, ook voor niet te bereiken onderdelen, waardoor dure handelingen van demonteren en hermonteren worden vermeden.

Accept Site use cookies