Nintendo Switch Overcooked - Special Edition Expand

Nintendo Switch Overcooked - Special Edition

Team 17

24774213

Nieuw

Dit product is nu niet op voorraad

€ 35,99

incl. BTW

tick.png  Voor 15u00 besteld (BE én NL), volgende
        werkdag in huis

tick.png  Gratis verzending vanaf € 50*
        *(uitgezonderd artikelen met groot volume)

tick.png  Altijd gratis afhalen in één van onze 5
        winkels

tick.png  Klantenservice: ma-za 9u00-18u00
        +32 (0)56 43 97 70

tick.png  Veilig betalen

SO022.BX.RB

Nintendo Switch Overcooked - Special Edition

Overcooked! is een chaotisch en leuk kookspel voor één tot vier spelers. Jij en je team van koks moeten allerlei heerlijke gerechten bereiden, koken en serveren voordat de heetgebakerde klanten boos vertrekken. Slijp je messen en haal je schort uit de kast! Werken in deze keuken is zeker geen eitje, dus laat je niet van de kook brengen! 

Verdeel de keukentaken tussen jou en je vrienden. Verzamel, hak, kook, doe de afwas en bezorg zoveel mogelijk smakelijke maaltijden binnen de tijd!

Koken onder druk

Slijp je messen, haal je schort uit de kast en werk samen als team om tal van smakelijke bestellingen te bereiden en serveren voordat de hongerige klanten massaal je tent verlaten. Kun jij diverse culinaire taken tegelijk beheren en je hoofd koel houden terwijl de temperatuur in de keuken blijft stijgen?

Keukenrampen

Reis door een reeks wrede en ongebruikelijke keukens om een chef-kok te worden die is opgewassen tegen het oude, eetbare kwaad dat het land bedreigt. Elk level stelt zelfs de dapperste chefs op de proef. Beweeg over lopende banden, glijd van een ijsberg of verplaats jezelf tussen rijdende vrachtwagens.

Speel in je eentje of neem deel aan klassieke, chaotische kookactie voor maximaal vier spelers in diverse spelstanden. Naarmate je verder komt in de game, krijg je toegang tot nieuwe chefs en levels.

Voel het voedsel

Beleef de game echter dan ooit met de HD-trilfunctie. Voel elke hak door een tomaat of hoe de soep door de pot klotst - je kunt zelfs voelen wanneer iets in de fik staat of bijna verbrandt!

  • Verdeel de keukentaken over je team, of betreed in je eentje de keuken om maaltijden te bereiden en aan je klanten te serveren.
  • Overwin steeds moeilijkere en vreemdere keukens die het uiterste zullen vergen van je coördinatie en vermogen om samen te werken!
  • Door goed te presteren krijg je toegang tot nieuwe levels, nieuwe personages en competitieve levels waarin teams van twee personen verhitte strijd leveren!
  • Simpele Controls/Diepe Uitdaging - Iedereen kan meedoen, maar slecht een goed geölied team zal de top bereiken!
  • Verschillende Game Modes - Locale co-op en singleplayer campagne plus competitieve uitdagingen

De Special Edition bevat de originele game plus de contentpakketten The Lost Morsel en Festive Seasoning met daarin zes nieuwe singleplayerlevels, acht nieuwe coöplevels, twee nieuwe voertuigen om de wereldkaart mee te verkennen, acht nieuwe chefpersonages om vrij te spelen, en meer!

Vanaf 3 jaar.

Accept Site use cookies