Nintendo 3DS Kirby: Battle Royale Expand

Nintendo 3DS Kirby: Battle Royale

NINTENDO 3DS

24773153

Nieuw

€ 39,99

incl. BTW

tick.png  Voor 15u00 besteld (BE én NL), volgende
        werkdag in huis

tick.png  Gratis verzending vanaf € 50*
        *(uitgezonderd artikelen met groot volume)

tick.png  Altijd gratis afhalen in één van onze 5
        winkels

tick.png  Klantenservice: ma-za 9u00-18u00
        +32 (0)56 43 97 70

tick.png  Veilig betalen

2238648

Nintendo 3DS Kirby: Battle Royale

Wie kan de zachte maar stoere Kirby stoppen? Kirby zelf misschien? Kirby ontmoet in zichzelf zijn meest geduchte tegenstander ooit!

Kirby Battle Royale is een razendsnelle 3D-game waarin de speler als Kirby de strijd aanbindt met andere Kirby’s. Er zijn 10 verschillende gevechtsstanden en 13 kopieervaardigheden vrij te spelen, en deze zijn allemaal te gebruiken in zowel de online multiplayer en lokale multiplayer, als de verhaalstand voor een enkele speler. De game ondersteunt ook Download Play, zodat vier spelers tegen elkaar kunnen knokken met slechts één exemplaar van het spel. Elk van de tien gevarieerde gevechtsstanden zijn gemaakt voor vier strijders, zowel twee-tegen-twee als iedere Kirby voor zichzelf. Hieronder enkele voorbeelden van het soort gevechten wat spelers kunnen verwachten:

  • Gevechtsarena - In deze hectische gevechten voor vier spelers gaat het er stevig aan toe. Storm op de andere spelers af om ze in mootjes te hakken! Verander je kopieervaardigheden om ze op het verkeerde been te zetten, zodat ze al murw zijn gebeukt voordat ze weten wat ze raakte.
  • Appelgrabbel - Een even chaotische als tactische twee-versus-twee-stand. Elk team moeten racen om appels uit nabije bomen te plukken en door een luik te laten vallen voor punten. Je kunt ze hoog opstapelen om een heleboel punten in een keer te verdienen, maar het wordt uiteraard geen vredig
  • verzamelverzetje - je kunt ook de rol van jager aannemen en tegenstanders aanvallen om hun appels te stelen. Wees op je hoede, want dat soort streken kun je ook van je tegenstanders verwachten – en het gaat pas echt hard tegen hard als een kostbare gouden appel op het slagveld verschijnt.
  • Strijdtoneel - In deze stand weet je nooit wat je te wachten staat, want elke ronde verschijnt een andere uitdaging, zoals het aanvallen van een bepaalde speler, ontwijken van een meteorenregen, of razendsnel oplossen van een rekensom. Reken maar dat je tegenstanders je daarbij van de wijs willen brengen, dus zijn snel denkwerk en nog snellere reflexen vereist om op dit strijdtoneel te winnen!

De prestaties, zoals het vorderen door de klasses van de verhaalstand, worden beloond met gevechtsmunten. Deze kan je besteden aan een breed aanbod in-game verzamelvoorwerpen, inclusief hoofddeksels voor Kirby. De game is ook compatibel met amiibo uit de Kirby-serie, die extra voorwerpen toevoegen aan je verzameling. Als je bijvoorbeeld een Kirby-amiibo-figuurtje gebruikt, ontvang je de ultrazwaardhelm. Experimenteer met de andere amiibo uit de Kirby-serie om te zien wat je nog kan vrijspelen.

Vanaf 7 jaar.

Accept Site use cookies