Nintendo 3DS Pokemon X Expand

Nintendo 3DS Pokemon X

NINTENDO 3DS

19817914

Nieuw

Dit product is nu niet op voorraad

€ 44,99

incl. BTW

tick.png  Voor 15u00 besteld (BE én NL), volgende
        werkdag in huis

tick.png  Gratis verzending vanaf € 50*
        *(uitgezonderd artikelen met groot volume)

tick.png  Altijd gratis afhalen in één van onze 5
        winkels

tick.png  Klantenservice: ma-za 9u00-18u00
        +32 (0)56 43 97 70

tick.png  Veilig betalen

2225248

Nintendo 3DS Pokémon X

Game Freak, de ontwikkelaar die al sinds het originele Pokémon Red & Pokémon Blue aan het roer van deze succesvolle franchise staat, zal met deze 3DS-game de reeks aan een kakelverse generatie gamers introduceren. Ga op avontuur in een adembenemende 3D-wereld met Pokémon X en Y, alleen voor Nintendo 3DS. Reis af naar de Kalos-regio, een land vol mysterieën, en kies uit drie nieuw ontdekte Pokémon om mee te beginnen.

Kies in deze RPG uit Chespin (Grass-type), Fennekin (Fire-type) en Froakie (Water-type) en zet je eerste stappen in een nieuw avontuur. Elke Pokémon heeft zijn eigen speciale bewegingen, verdient ervaring met gevechten, wordt sterker en zal uiteindelijk evolueren.

In Pokémon X en Y krijgt je Pokémon-avontuur een compleet nieuwe dimensie. Elke uithoek van de stervormige Kalos-regio komt tot leven, van de bekeide straten van Lumiose City tot de duisterste plekjes in de wildernis. Lumiose City is een bruisende metropolis en van de iconische toren in het centrum tot de drukbezochte winkels... je vindt er genoeg om te ontdekken.

Er wachten je een aantal nieuw ontdekte Pokémon: Gogoat is een Pokémon van het Grass-type die zo groot is dat hij mensen op zijn rug kan dragen, Sylveon is een nieuw ontdekte Evolutie van Eevee en er is een mysterieuze Pokémon die een onduidelijke band met Mewtwo heeft. En dan zijn er ook nog Xerneas en Yveltal, de net ontdekte legendarische Pokémon.

  • Begin, gewapend met je nieuwe Pokédex, een nieuw Pokémon-avontuur in de Kalos-regio!
  • Geniet van een frisse, nieuwe stijl 3D-gameplay
  • Reis naar de compleet nieuwe Kalos-regio en maak kennis met nieuw ontdekte Pokémon

Vanaf 7 jaar.

Accept Site use cookies